Webshops

GJ-R bouwt snelle, gebruikersvriendelijke én zoekmachinevriendelijke webshops. We doen dat met behulp van open source software (Magento, Virtuemart). Dat betekent dat we software gebruiken die constant wordt verbeterd. 

GJ-R werkt al jaren met deze software. We noemen onszelf niet voor niets e-commerce-expert. Welke webshop je ook in gedachten hebt, wij kunnen hem maken. Nog niet overtuigd? Bekijk dan eens ons portfolio, of lees verder.webshop-magentoMagento-webshop

Magento is eigenlijk veel meer dan een webshop alleen. Het is ter gelijkertijd een administratiesysteem, een catalogus, een klantenservice en nog veel meer. Magento is bij uitstek de meest complete oplossing voor de grote webshop. Klanten kunnen gebruik maken van een toegankelijke catalogus, terwijl de winkeleigenaar beschikt over trackingsoftware en een order-management-systeem.

Interesse? Neem contact met ons op.

webshop-magentoVirtuemart-Webshop

Virtuemart is een Joomla!-component dat van je Joomla!-site een webshop maakt. Dit betekent dat iedere Joomla!-gebruiker deze webshop op zijn site kan installeren. Met Virtuemart is het mogelijk om snel een professionele webwinkel te starten. Deze marktleider in e-commerce is uitermate geschikt voor beheerders die op zoek zijn naar een toegankelijke webshop.

Ik wil een Virtuemart-Webshop en neem contact op.

webshop-magentoJoomla! en Magento

Magebridge vormt een brug tussen Joomla! (Content Management Systeem) en Magento (Webshop). Zo heb je alle voordelen van een Joomla! CMS op je website, terwijl je ter gelijkertijd gebruik kunt maken van alle winkelopties van Magento. Deze combi is erg aantrekkelijk voor een webshop met veel gewone pagina's zonder producten.

Ik wil graag meer informatie over Magebridge