Webdesign

Je website is net een erg groot online visitekaartje. Kies je voor het zompige bierviltje met een in balpen gekrabbeld telefoonnummer? Of wil je het wit glanzende 350 grams papier, met de afgeronde hoeken en de scanbare QR-code? Hoe je website eruitziet, bepaalt sterk wat bezoekers van je bedrijf denken. GJ-R ontwerpt een design dat bij je past. Wij zorgen er daarna voor dat dit statische ontwerp verandert in een dynamische werkende website.

Joomla-webdesignJoomla!-webdesign

Joomla!-websites zijn uitstekend in verkleedpartijen. Iedere Joomla!-site kan er compleet anders uitzien, afhankelijk van het design (template) dat je erop loslaat. Kies je voor mintgroen met roze accenten, of houd je meer van warm oranje en rood? Bij GJ-R krijg je het Joomla!-design dat bij je past. Laat ons je Joomla!-binnenhuisarchitect zijn.

Meer over Joomla!-designs en templates >

magento-webdesignMagento-webdesign

Je koopt geen spullen in een winkel waarvan het raam zo vies is dat je er niet doorheen kunt kijken. In een webshop werkt dat ongeveer hetzelfde. Je hebt natuurlijk geweldige producten in je loods die de tand des tijds uitstekend doorstaan. Toch ga je er niets van verkopen als je webshop die producten geen recht aandoet. GJ-R vindt het leuk om je webshopdesign eens flink af te stoffen. Kies voor een custom webshopdesign of je huisstijl, verwerkt in een standaarddesign.

Lees meer over Magento webdesign van GJ-R >