Updateservices

Een website is al snel oud. Je wilt een systeem waar je op kunt bouwen en dat onderhouden wordt. Een groot voordeel van open source software is een gigantisch team met ontwikkelaars die updates uitbrengen om je site veilig en modern te houden. Deze updates moeten wel op je site toegepast worden. GJ-R begrijpt dat je niet direct wilt doorstuderen voor webdeveloper. Daarom bieden we voor Joomla!, Magento en extensies van deze contentmanagementsystemen een updateservice aan.

Joomla!-updateservice

Joomla.org brengt om de zoveel maanden een update uit van het Joomla!-systeem. Hiermee wordt de veiligheid van Joomla! gewaarborgd en worden nieuwe features toegevoegd. Deze updates moeten dan wel doorgevoerd worden op je site. Voor de Joomla!-beheerder die liever niet zelf zijn site update heeft GJ-R een updateservice.

Meer over de Joomla!-updateservice >

Magento-updateservice

Om je Magento-webshop veilig te houden heeft GJ-R een speciale updateservice. We voeren updates van Magento snel door op je site. Je geniet zorgeloos van een veilige webshop met de nieuwste Magento-features.

Meer over Magento-updateservice >

Updateservice Componenten en Extensies Joomla! of Magento

Heb je Joomla! of Magento uitgebreid? Het is zonde om met de oude versies van componenten en extensies te blijven werken. Grote kans dat er nu een betere versie beschikbaar is. Houd je componenten veilig en up-to-date met deze updateservice van GJ-R.

Vertel me meer over die updateservice voor componenten >