Webshops

GJ-R bouwt snelle, gebruikersvriendelijke én zoekmachinevriendelijke webshops. We doen dat met behulp van open source software (Magento). Dat betekent dat we software gebruiken die constant wordt verbeterd. 

GJ-R werkt al jaren met deze software. We noemen onszelf niet voor niets e-commerce-expert. Welke webshop je ook in gedachten hebt, wij kunnen hem maken. Nog niet overtuigd? Bekijk dan eens ons portfolio, of lees verder.

Updateservices

Een website is al snel oud. Je wilt een systeem waar je op kunt bouwen en dat onderhouden wordt. Een groot voordeel van open source software is een gigantisch team met ontwikkelaars die updates uitbrengen om je site veilig en modern te houden. Deze updates moeten wel op je site toegepast worden. GJ-R begrijpt dat je niet direct wilt doorstuderen voor webdeveloper. Daarom bieden we voor Magento en extensies van deze contentmanagementsystemen een updateservice aan.

Maatwerk

Soms is standaard gewoon niet goed genoeg. Daarom kan je bij GJ-R ook terecht voor maatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in open source contentmanagementsystemen en programmeren meer dan aardig met PHP en MySQL. Onze PHP-programmeurs verbouwen regelmatig Magento-shops, totdat ze precies doen wat we willen. Heb je een baanbrekend idee? Bekijk dan eerst voorbeelden van ons maatwerk en als dat bevalt, neem dan gerust contact met ons op.

Waarom GJ-R?

test