Updateservice Magento

Om je Magento-webshop veilig te houden heeft GJ-R een speciale updateservice. We voeren updates van Magento snel door op je site. Er wordt ongeveer vijf keer per jaar een update uitgbebracht. Je geniet zorgeloos van een veilige webshop met de nieuwste Magento-features.

Waarom wil je een updateservice voor Magento?

Hieronder vind je de drie belangrijkste redenen om onze updateservice te gebruiken:

 1. Veiligheid voor jezelf en je klanten
 2. Het vertrouwen van je klanten winnen is erg belangrijk voor een webshop. Je moet er dus niet aan denken dat je klanten door een hack achterdochtig worden en niet meer terugkomen. Er zijn allerlei internetcriminelen die er graag met je maillijsten en persoonsgegevens vandoor gaan. Om dit te voorkomen worden er steeds nieuwe versies van Magento uitgebracht. Deze versies boycotten de laatste criminele technieken en houden je webshop een veilig en ondoordringbaar fort.

 3. Gebruik zonder problemen oude en nieuwe Magento-functies
 4. Magento wordt constant verbeterd. Om die verbeteringen op alle sites door te voeren brengt de ontwikkelaar van Magento updates uit. Bij een update worden nieuwe functies aan je webshop toegevoegd die je direct kan gaan gebruiken. Daarnaast dienen de updates als bugfixes voor bekende problemen in de webshop. Kortom: Je zorgt met een update dat je gebruik kan maken van allerlei oude en nieuwe functies van Magento.

 5. Geen zorgen meer over zelf updaten
 6. Het lijkt misschien simpel: zelf Magento updaten. Je gebruikt gewoon de patch en dan zoek de bestanden op die je nodig hebt en ga je eens lekker in PHP programmeren. Dat heb je nog nooit gedaan, maar hoe moeilijk kan dat zijn? Een regeltje knippen en plakken hier en daar, een paar puntkomma's toevoegen en presto! Je webshop is stuk.

  Uit onze ervaring blijkt dat het updaten van een Magento-webshop voor de gemiddelde webshopeigenaar erg lastig is. Er kan van alles mis gaan en je hebt erg specifieke kennis van Magento nodig om eventuele problemen met je shop op te lossen.

  GJ-R update ieder jaar meer dan genoeg Magento-shops (het wordt bijna vervelend) en we bouwen we er ook ieder jaar een stuk of vier bij. Je kunt dus wel zeggen dat we Magento kennen. Problemen die verband houden met de update kunnen we dus snel oplossen, zonder dat je webshop kapot gaat. Dit lijkt ons bes een goede reden om te kiezen voor onze updateservice.

Magento-updateservice, wat doet GJ-R?

 1. GJ-R houdt in de gaten wanneer er een update van Magento wordt uitgebracht.
 2. We stellen je op de hoogte van de update en wanneer we die gaan doorvoeren
 3. GJ-R maakt een backup van je site
 4. We voeren de update door
 5. We checken je site op eventuele problemen die het gevolg zijn van de update.
 6. GJ-R zorgt dat je site weer zo werkt als voor de update.