Magento-webdesign, kies de juiste templates

Als webshopeigenaar wil je dat je Magento-shop er pico bello uitziet. Je wilt dat er geen stofje op het menu zit, dat je klanten hun nieuwe spullen bijna kunnen ruiken en (natuurlijk) dat ze uiteindelijk watertandend op de bestelknop drukken. GJ-R is daar ook een fan van en daarom maken wij Magento-webdesigns. We ontwerpen zelf niet, maar we zetten wel een design om in een interactief webshop-template. Bij ons kan je terecht voor een custom Magento webdesign, dat we maken naar een eigen ontwerp. Daarnaast verwerken we ook huisstijlen in standaard Magento-templates.

Custom Magento-templates

Wanneer je een compleet uniek uiterlijk voor je webshop wenst, wil je een custom template. Dit is een webdesign voor je Magento-shop naar een eigen ontwerp (door jou of je marketingbureau). Je levert een ontwerp aan van de verschillende soorten pagina's in de shop en GJ-R maakt er interactieve webpagina's van. Voor de creatieve webshopeigenaar is dit de ideale manier om je webshop net zo in te richten als je echte winkel. Hang schilderijen op, bepaald de juiste grondkleuren en droom weg in je veilige haven op internet. Voordelen van een custom design: Je houdt de vinger aan de pols en krijgt precies wat je wilt. Let er wel op dat het maken van een custom design veel tijd kost.

Ik wil een custom Magento-template

Een standaard Magento-template met jouw huisstijl

Heb je geen speciale eisen voor je design, dan kan je beter je huisstijl toepassen op een bestaand template. We gebruiken een standaard Magento-template en verwerken daarin je logo en de huiskleuren van je winkel. Je kiest een design dat al past bij je webshop. Na kleine aanpassingen voelt dat al helemaal als je eigen ontwerp. Voordelen van een standaarddesign: Het kost minder tijd om dit design te maken en de standaardtemplates zijn uitgebreid getest, gepokt en gemazeld.

Ik wil een standaard Magento-template met mijn huisstijl

Waar let GJ-R op bij het maken van Magento-Templates

    • Gebruiksvriendelijkheid en conversie

Over smaak valt niet te twisten, maar over conversie en usability wel. Wij letten erop dat je design gebruiksvriendelijk is en we geven adviezen waarmee je de lay-out van je shop kunt verbeteren.

    • Zoekmachinevriendelijkheid

Shops moeten uiteraard gevonden worden om er iets te kunnen kopen. Bij de ontwerpen van onze websites houden we rekening met zoekmachines door de juiste HTML te gebruiken en zoekmachines zoveel mogelijk te helpen bij het vinden en indexeren van je producten.

    • Past het design wel bij jou en je product?

Het is jouw shop, dus je moet zelf tevreden zijn met het design. Daarom vragen we je ook om actief mee te denken over het uiterlijk van je shop en de indruk die klanten moeten krijgen.

Webdesign

Je website is net een erg groot online visitekaartje. Kies je voor het zompige bierviltje met een in balpen gekrabbeld telefoonnummer? Of wil je het wit glanzende 350 grams papier, met de afgeronde hoeken en de scanbare QR-code? Hoe je website eruitziet, bepaalt sterk wat bezoekers van je bedrijf denken. GJ-R ontwerpt een design dat bij je past. Wij zorgen er daarna voor dat dit statische ontwerp verandert in een dynamische werkende website.

magento-webdesignMagento-webdesign

Je koopt geen spullen in een winkel waarvan het raam zo vies is dat je er niet doorheen kunt kijken. In een webshop werkt dat ongeveer hetzelfde. Je hebt natuurlijk geweldige producten in je loods die de tand des tijds uitstekend doorstaan. Toch ga je er niets van verkopen als je webshop die producten geen recht aandoet. GJ-R vindt het leuk om je webshopdesign eens flink af te stoffen. Kies voor een custom webshopdesign of je huisstijl, verwerkt in een standaarddesign.

Lees meer over Magento webdesign van GJ-R >