website8
Websites & Webshops

Wij bouwen websites en webshops voor het MKB. Wij blinken uit in open source webdevelopment en maatwerk.

   
  Meer over webdevelopment »       

protection9
Updateservices

Om uw website veilig te houden en te voldoen aan de laatste standaarden bieden wij u onze updateservices.

    
    Meer over updateservices »        

teacher4
Cursussen & Trainingen

Wij geven trainingen en cursussen die te maken hebben met het beheren en onderhouden van websites.

  

 

      
        Meer over cursussen »               

Webredactie en webteksten

Geschreven door GJ-R Webdevelopment op .

Webredactie is niets anders dan schrijven voor het internet, maar schrijven voor internet is dan weer wel iets anders dan schrijven voor op papier. GJ-R redigeert, schrijft en optimaliseert teksten voor internet, maar verstuurt ook nieuwsbrieven. En voor de bedrijven die graag meedoen aan social media schrijven we nieuwsberichten voor Twitter, Facebook en Google+.

Webteksten schrijven of redigeren

GJ-R vormt je eigen teksten om tot een artikel dat geschikt is voor het web, of schrijft zelf teksten met behulp van aangeleverde informatie. Onze teksten zijn zoekmachinevriendelijk, vlot geschreven en (indien gewenst) leesbaar voor een breed publiek. Als extra service verzorgen we ook meta-teksten en de opmaak van het artikel in HTML.

Nieuwsbrieven opmaken en versturen

Laat GJ-R een mooie nieuwsbrief voor je maken. GJ-R bouwt herbruikbare nieuwsbrief-templates en verstuurt je nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen in je bedrijf of vereniging. Onze nieuwsbrieven zijn geschikt voor verschillende mailprogramma's: de ideale manier om professioneel om te gaan met de actualiteit.

Social media service

Onze social media service is bedoeld voor de moderne ondernemer, die geen tijd heeft om zelf berichten te schrijven. GJ-R zoekt nieuwtjes en post deze namens je vereniging of bedrijf. Deze service is beschikbaar voor Facebook, Twitter en Google+. GJ-R denkt ook graag mee over social media-campagnes of advertenties. Via de social media service bouw je aan het contact met je doelgroep.