website8
Websites & Webshops

Wij bouwen websites en webshops voor het MKB. Wij blinken uit in open source webdevelopment en maatwerk.

   
  Meer over webdevelopment »       

protection9
Updateservices

Om uw website veilig te houden en te voldoen aan de laatste standaarden bieden wij u onze updateservices.

    
    Meer over updateservices »        

teacher4
Cursussen & Trainingen

Wij geven trainingen en cursussen die te maken hebben met het beheren en onderhouden van websites.

  

 

      
        Meer over cursussen »               

Gert-Jan Radstaake

Geschreven door GJ-R Webdevelopment op .

gertjanradstaake-coloured

Gert-Jan is een echte web-guru niks is teveel op gebied van websites/webshops. Wat is zijn geheim? Volgens Gert-Jan is het een combinatie van logisch nadenken en razendsnel deduceren. Omdat webdevelopment altijd een titanenstrijd is tegen bugs en fixes. Gert-Jan is afgestudeerd Informatiekundige, maar ook: projectmanager, formulierenbouwer, php-programmeur, webdesigner, e-commerce-expert, Magento-guru. Hierdoor is Gert-Jan een goede oplossingsdeskundige. 

Na een studie in Tilburg is hij blijven hangen en heeft GJ-R opgericht samen met Ronald Meeuwissen. Naast zijn functie als chef bij GJ-R is Gert-Jan ook consultant, met webveiligheid als specialiteit. Maar ook open source websites behoren tot de expertise van Gert-Jan. Menig ontwikkelaar wordt door Gert-Jan op de hoogte gesteld dat zijn extensie niet werkt. En voor degene die denkt dat Joomla! en Magento stugge systemen zijn? Niet in de handen van iemand die alle nauwe steegjes en verlaten straatjes al eens doorlopen heeft, iemand als Gert-Jan Radstaake dus.

In zijn vrije gaat Gert-Jan graag potjes volleyballen en rijdt hij naar België voor speciale biertjes (hij drinkt ze pas als hij weer thuis is hoor) en vooral veel tijd doorbrengen met vrienden tijdens een lekker lange barbecue in de achtertuin.