website8
Websites & Webshops

Wij bouwen websites en webshops voor het MKB. Wij blinken uit in open source webdevelopment en maatwerk.

   
  Meer over webdevelopment »       

protection9
Updateservices

Om uw website veilig te houden en te voldoen aan de laatste standaarden bieden wij u onze updateservices.

    
    Meer over updateservices »        

teacher4
Cursussen & Trainingen

Wij geven trainingen en cursussen die te maken hebben met het beheren en onderhouden van websites.

  

 

      
        Meer over cursussen »               

Hosting

Geschreven door GJ-R Webdevelopment op .


Hosting en GJ-R

GJ-R bied volledige support op het gebied van hosting. Wij hosten uw website voor u bij een derde partij, en nemen al het werk voor hosting uit uw handen. GJ-R heeft een hosting afdeling die alle zaken voor u regelen.

Wat is hosting?

Hosting is een breed begrip. Hosting begint al bij het uitkiezen van uw domeinnaam. Uw domeinnaam moet worden ondergebracht bij een hosting partij, die uw website gaat hosten. Uw website komt terecht op de server van de hostingpartij, zodat uw website vindbaar is op het internet. Deze hostingpartij zorgt er ook voor dat uw site altijd online blijft.

    • GJ-R heeft een hosting afdeling die uw problemen uit handen neemt
    • GJ-R communiceert met de derde partij als er problemen zijn met uw website, zodat u zelf door kan gaan met uw eigen werkzaamheden
    • Hosting is best een complex en breed begrip. Gelukkig hebben wij bij GJ-R experts op het gebied van hosting
    • Moet uw website een update hebben? Wij zetten voor uw website een testomgeving op, zodat wij kunnen testen of de update werkt. U merkt zo niks van de tests die wij draaien. Als de tests goed uitpakken kunnen wij de update verwerken op uw website

Online marketing

Geschreven door GJ-R Webdevelopment op .

GJ-R Webdevelopment is in de basis een Magento en Joomla! ontwikkelaar. Wat veel mensen niet weten is dat wij ook een team hebben dat gek is van online marketing.

Ons online marketing team zet zich elke dag in voor hoge conversies en goede resultaten. We bieden een breed aanbod aan diensten om jouw website of webshop naar een hoger niveau te tillen. We zorgen ervoor dat er nieuwe bezoekers op je website of webshop komen door zoekmachine optimalisatie en Google advertising en stimuleren meer omzet uit je huidige klanten door middel van E-mail marketing.

Wilt u uw doelgroep aanspreken, inspireren en activeren en wilt u direct in contact staan met deze doelgroep? Door middel van social media kunt u een sterk merk opbouwen. Onze marketeers weten als geen ander hoe ze sterke posts creëren in de vorm van tekst, beeld of zelfs video.

Wil jij samen met ons streven naar een optimaal resultaat voor je website of webshop. Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..