website8
Websites & Webshops

Wij bouwen websites en webshops voor het MKB. Wij blinken uit in open source webdevelopment en maatwerk.

   
  Meer over webdevelopment »       

protection9
Updateservices

Om uw website veilig te houden en te voldoen aan de laatste standaarden bieden wij u onze updateservices.

    
    Meer over updateservices »        

teacher4
Cursussen & Trainingen

Wij geven trainingen en cursussen die te maken hebben met het beheren en onderhouden van websites.

  

 

      
        Meer over cursussen »               

Online Marketing

Geschreven door GJ-R Webdevelopment op .

GJ-R Webdevelopment is in de basis een Magento en Joomla! ontwikkelaar. Wat veel mensen niet weten is dat wij ook een team hebben dat gek is van online marketing.

Ons online marketing team zet zich elke dag in voor hoge conversies en goede resultaten. We bieden een breed aanbod aan diensten om jouw website of webshop naar een hoger niveau te tillen. We zorgen ervoor dat er nieuwe bezoekers op je website of webshop komen door zoekmachine optimalisatie en Google advertising en stimuleren meer omzet uit je huidige klanten door middel van E-mail marketing.

Wilt u uw doelgroep aanspreken, inspireren en activeren en wilt u direct in contact staan met deze doelgroep? Door middel van social media kunt u een sterk merk opbouwen. Onze marketeers weten als geen ander hoe ze sterke posts creëren in de vorm van tekst, beeld of zelfs video.

Wil jij samen met ons streven naar een optimaal resultaat voor je website of webshop. Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..