website8
Websites & Webshops

Wij bouwen websites en webshops voor het MKB. Wij blinken uit in open source webdevelopment en maatwerk.

   
  Meer over webdevelopment »       

protection9
Updateservices

Om uw website veilig te houden en te voldoen aan de laatste standaarden bieden wij u onze updateservices.

    
    Meer over updateservices »        

teacher4
Cursussen & Trainingen

Wij geven trainingen en cursussen die te maken hebben met het beheren en onderhouden van websites.

  

 

      
        Meer over cursussen »               

Stage lopen bij GJ-R webdevelopment

Geschreven door GJ-R Webdevelopment op .

Een stage zoeken!

Wij als bedrijf snappen dat het in deze tijd moeilijk is om een goede stageplek te vinden. Wie niet goed zoekt komt ook nooit bij een leuk bedrijf terecht. Wij bij GJ-R bieden wel stageplekken aan. Dus zoek jij als media-developer een leuke stage plek. Neem dan gerust contact op met Gert-Jan Radstaake voor meer info. 

Wij verwachten wel enige kennis van een webdeveloper: 

- Joomla (vereist)
- HTML
- CSS

Ervaring van GJ-R?

Wij hebben begin dit jaar onze eerste stagaire gehad. Hij heeft stage gelopen van eind februari tot half juni. Dit was 3 dagen in de week. Daniel volgt een opleiding tot media-developer op het Radius-College in Breda. Hij heeft hier een prima stage gelopen, en Daniel heeft hier veel kunnen leren. Daarom hebben wij hem een vakantie baan aangeboden voor de maand augustus.

Ervaring van Daniel?

In mijn eerste jaar van mijn opleiding Media-developer, heb ik stage gelopen bij GJ-R Webdevelopment. Ik heb hier echt heel veel kunnen leren. Iedereen hielp me prima als ik iets niet begreep. Ik heb veel verschillende dingen gedaan tijdens mijn stage. Zo heb ik websites verhuisd, onthackt, designed, en nog veel meer. 

Mijn stage duurde ongeveer 3,5 maanden. Ik ben altijd met plezier naar mijn stage toe gegaan. Na mijn stage ook goed te hebben afgerond op school ben ik hier tijdelijk gaan werken als vakantie-medewerker. Dit doe ik tot eind augustus.