Websites

Als je beseft dat je echt alles op internet kunt vinden behalve je eigen bedrijf of vereniging is het misschien tijd voor een eigen website. GJ-R installeert en configureert websites die je voor het grootste deel zelf kunt beheren. GJ-R bouwt veel verschillende soorten sites. Wij maken hiervoor gebruik van het contentmanagementsysteem Joomla!.

Wat is een CMS?

Een ContentManagementSysteem (of CMS) is een gebruiksvriendelijke interface voor je website. Via het CMS kan je makkelijk zelf je website aanpassen, zonder kennis van HTML of andere programmeertalen. Je kunt met behulp van het CMS artikelen aan je site toevoegen of artikelen bewerken. Daarnaast maak je met een paar klikken links naar andere pagina's en kan je plaatjes direct van je harde schrijf op je website zetten.

Waarom gebruiken jullie het Joomla!-CMS

    • 1: Joomla! is gebruikersvriendelijk

Joomla! stelt gebruikers in staat om een website te beheren. Dat is voor jou makkelijk, want je hoeft ons niet constant te vragen of we je site willen aanpassen. We zetten een site voor je klaar en voor het grootste deel kan je er zelf mee vooruit.

    • 2: Joomla! is een open source CMS

Dit betekent niet alleen dat iedereen Joomla! kan downloaden en gebruiken, maar het betekent ook dat er wereldwijd aan dit contentmanagementsysteem gewerkt wordt. Joomla! heeft ontzettend veel actieve gebruikers. Met ongeveer 425.000 gebruikers op verschillende fora, kan je met de meeste vragen over Joomla! gewoon op internet terecht. De Joomla! community deelt actief kennis en vormt zijn eigen helpdesk. Dit leger met programmeurs en handige gebruikers zorgt ervoor dat Joomla! veilig blijft en zich steeds verder ontwikkelt.

    • 3: Joomla! staat voor diversiteit

Met de talloze extensies de voor Joomla! beschikbaar zijn, kunnen we met dit systeem vrijwel elk webconcept maken.

Wat voor websites bouwt GJ-R met Joomla!?

Wij bouwen ontzettend veel verschillende soorten websites. Het Joomla!-systeem dat we hiervoor gebruiken is erg divers en kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. GJ-R ontwikkelt sites voor bedrijven (die uiteenlopen van advocatenkantoren tot weddingplanners), verenigingen (sportclubs, buurtverenigingen) en stichtingen ( bijvoorbeeld belangenorganisaties of zorginstellingen). Dus of je nou op zoek bent naar een simpele bedrijfspagina, of een uitgebreide nieuwssite, GJ-R kan het allemaal.

Een Joomla!-site van GJ-R is een flexibel communicatiemiddel dat je makkelijk aan kunt passen aan je eigen wensen en behoeften. Joomla! is op de toekomst voorbereid en ontwikkelt zichzelf continue. Bij GJ-R zijn we er in ieder geval altijd zeker van dat we kwaliteit kunnen leveren en dat we de website kunnen maken die jouw digitale activiteiten makkelijker maakt.

Wat voor website wil jij?
Laat het ons gauw weten! Bellen is het makkelijkste, op deze manier kunnen we direct je wensen bespreken en een passende offerte verzorgen.