3 Joomla! GJ-R template, een uniek ontwerp wat aansluit op uw wensen

gjrtemplate

Ons Joomla! GJ-R Template pakket biedt u de meeste flexibiliteit voor uw website binnen het Warp framework. De template wordt op basis van een door ons ontworpen design uitgewerkt tot template.

Wat doen we voor u?

Het is belangrijk om goed na te denken en een duidelijk beeld van de verwachtingen te krijgen, voordat met een ontwerp gestart kan worden. Daarom maken we voor de homepage allereerst een wireframe ontwerp. Dit ontwerp geeft schematische de positioneren van de verschillende elementen als modules, logo en teksten weer, zonder dat hier enige vormgeving of kleur aan te pas komen.

Vervolgens verwerken we het idee tot een ontwerp van de homepage. Nu komen kleur, vormgeving, boodschap en typografie aan bod en vormen een beeld dat het uiterlijk van de website zal bepalen. U heeft voor het ontwerp één keer de kans om correcties door te spreken en door te laten voeren.

Na het akkoord op het ontwerp starten we met de bouw van de template op het uitstekende framework Warp. De vormgeving van het ontwerp wordt hierbij overgenomen in de CSS en HTML uitwerking van de template en gebruikte fonts worden in de template geïmplementeerd.

Wanneer uw website niet voorziet in de benodigde content, zal GJ-R dummycontent plaatsen, zodat u en wij kunnen zien hoe teksten, modules en menustructuur er uit komen te zien.

Responsive webdesign

Indien u kiest voor een responsive webdesign zullen we ook hier een wireframe voor ontwikkelen. Hoewel veel klanten denken dit niet nodig te hebben, adviseren wij toch dit te laten doen. Het neemt namelijk de miscommunicatie die kan ontstaan tussen verschillende beeldvormingen grotendeels weg.

De schematische opzet verwerken we daarna tot het responsive onderdeel van de template.

Vergelijk onze templatepakketten

Templatepakket1234
Ontwerpen van homepage wireframe
Grafisch ontwerp homepage
Installatie template
Invoegen bedrijfslogo
Standaard kleuraanpassingen
Extra kleuraanpassingen
Eigen lettertype
(Voorbeeld)content
Aanpassingen huisstijlmateriaal
Extra dynamische effecten
Responsive webdesign