3 Magento Professional template, een unieke template voor een unieke webshop

Magento Professional template

Bij een maatwerk kiest u voor de flexibiliteit van een uniek ontwerp voor uw Magento webshop. GJ-R bouwt voor u, aan de hand van een door ons ontworpen schets, de template op een kaal basisframework. De ontwikkelen de Magento template in vijf fasen.

Het traject

Fase 1: voortraject
Voordat we van start gaan met het uiterlijk van uw Magento webshop is het belangrijk goed in kaart te brengen wat de verwachtingen zijn en welke template het beste bij u past. Wilt u gebruikmaken van een template met responsive webdesign of juist niet? In het vooroverleg bespreken wat uw wensen zijn voor het ontwerp.

Fase 2: wireframefase
In de tweede fase gaan we aan de slag met zogeheten wireframes. Dat zijn schema’s waarin de indeling van diverse pagina’s duidelijk in beeld wordt gebracht. De wireframes vormen de basis voor de uiteindelijke schets en worden door ons voor de homepage, categoriepagina en productpagina opgezet.

Fase 3: ontwerpfase
Voor de homepage en de productpagina maken we een digitale schets, zodat de kleurstelling, vormgeving en typografie tot een helder ontwerp worden gemaakt. In deze fase krijgt u één correctieronde voor het aanpassen van de ontwerpen.

Fase 4: ontwikkelfase
Bij het bouwen van de template aan de hand van het ontwerp, houden we rekening met alle standaard paginatypen en blokken binnen Magento.

Fase 5: test, acceptatie en livegang
Alvorens de template live te zetten wordt deze grondig getest door een medewerker van GJ-R die niet betrokken is geweest bij de bouw. Dit garandeerd een frisse kijk.
Wanneer wij vinden dat de uw template helemaal naar wens is, zal de template aangeboden worden ter acceptatie. U krijgt van ons dan gelegenheid om de template te controleren en aan te geven of deze akkoord bevonden is. Mocht u nog issues ontdekken, dan lossen wij deze in één ronde op.

Responsive design

Tegenwoordig leven webshops niet meer op desktop computers alleen. Steeds vaker worden online aankopen gedaan op telefoon of tablet. Een webshop met een responsive webdesign past zich aan, aan de beeldschermgrootte van deze mobiele apparaten. Dit zal dus conversie ten goede komen. Wij bieden het inbouwen van een responsive design aan, als extra optie bij onze templatepakketten.

Vergelijk onze templatepakketten

Templatepakket123
Intake
Overleg uitbreidingen op basis
Creatieve brainstorm
Wireframe
Ontwerp
Installatie voorontwikkelde template
Installatie blanco template
Blokkenmatrix
Kleine template problemen rechtstrijken
Uitbreidingen op basis template realiseren
Maatwerk programmeren
Testen
Livegang
Responsive webdesign