Updateservice componenten en extensies Joomla! of Magento

Wanneer je Magento hebt uitgebreid met componenten of extensies, is het updaten van het CMS alleen niet genoeg. Voor de webbeheerder die graag heel zijn site anno nu wil houden heeft GJ-R de updateservice voor extensies en componenten. Houd je site veilig en profiteer van de laatste ontwikkelingen van je open source uitbreidingen.

Waarom wil je een updateservice voor uitbreidingen?

 • Veiligheid

  Extensies kunnen fouten bevatten die het mogelijk maken voor internetcriminelen om je site te hacken. Tenzij je erg gastvrij bent ingesteld heb je dat natuurlijk liever niet. Updates zorgen dat bekende veiligheidsrisico's worden verholpen en dat je site veilig blijft.

 • Gebruik de laatste snufjes

  De ontwikkelaars van componenten en extensies zijn altijd met nieuwe dingen bezig. Ze schrijven plugins, bereiden zich voor op nieuwe versies van het contentmanagementsysteem of perfectioneren de samenwerking van hun software met die van anderen. Met de updateservice van GJ-R staat je niet in de weg om van deze vooruitgang alle graantjes mee te pikken.

 • Laat een expert het zware werk doen

  Stel je voor: Je hebt je beste jaren in je website gestoken, je evenmenten kalender is tot de nok toe gevuld en er verschijnt opeens een updatebericht in Magento. Vol goede moed en met enkele kleine vlindertjes in je buik klik je op "update installeren". Er verschijnt een wit scherm, je vernieuwt je pagina... je vernieuwt nog eens, mept op F5, maar nee. Je evenementen zijn verdwenen.

  CTLR+Z werkt niet bij updates. Zeker als je een tijdje niet oplet is het raadzaam om niet zomaar componenten of extensies te updaten. GJ-R heeft ruime ervaring met alles dat mis kan gaan bij het updaten van componenten (schade en schande en zo), en we hebben in ieder geval altijd de backup nog.

Reden genoeg om eens na te denken over onze updateservice?

Wij hopen van wel. Vraag gerust een offerte aan, of neem vrijblijvend contact met ons op.