Trainingen en Cursussen

GJ-R geeft trainingen en cursussen op verschillende niveaus. We geven cursussen Joomla! en Magento-trainingen voor beginners en gevorderden, maar je kunt ook kiezen voor een training zoekmachineoptimalisatie of webredactie. Dus of je nu graag een eigen webshop wilt beheren of liever leert waar je al die zoekwoorden kwijt moet, bij GJ-R slaag je altijd. We geven trainingen op locatie of nodigen je uit voor een dag(deel) in Tilburg.

joomla-iconCursus Joomla! voor beginners

Deze cursus is bedoeld voor mensen die graag hun eigen website willen beheren. Joomla! is open source software waarmee je websites kunt bouwen en veranderen. Dit systeem is erg gebruiksvriendelijk, maar een cursus helpt je lekker snel op weg. Je leert onder andere hoe je artikelen moet plaatsen en hoe je deze koppelt aan menu-items. Ook het maken van links en het invoegen van afbeeldingen komen aan bod. Na deze cursus kan je zelfstandig met je Joomla!-website aan de slag en heeft Joomla! geen (grote) geheimen meer voor je.

Dat lijkt me wel wat, zo'n cursus Joomla! voor beginners >

joomla-iconJoomla!-training voor gevorderden

Voor gevorderde Joomla!-gebruikers verzorgt GJ-R aparte trainingen. Deze trainingen zijn bedoeld voor cursisten die al weten hoe Joomla! in elkaar zit, maar meer dingen zelf willen kunnen. We verzorgen o.a een training voor het maken van formulieren, templating en cursussen over Joomla!-specifieke zoekmachineoptimalisatie. Het onderwerp van de training staat eigenlijk vrij. Neem dus vooral contact met ons op als je meer wilt weten over Joomla!.

Ik wil wel zo'n Joomla!-training voor gevorderden >

virtuemartTraining Virtuemart

Met Virtuemart maak je een webshop van je Joomla!-site. Deze training is bedoeld voor trainees die een Joomla!-site hebben en graag producten willen gaan verkopen. Na deze zinderende training sla je als eigenaar van je eigen Virtuemart-webshop geen flaters meer. Je weet hoe je shop werkt, waar je producten moet toevoegen en hoe het nou zit met die BTW en verzendkosten. Of je shop een succes wordt weet je dan nog niet, maar aan beginnersfouten zal het niet meer liggen. Deze training wordt eventueel ook in twee dagen gegeven in combinatie met onze Joomla!- training.

Daar was ik naar op zoek! Een virtuemart-training > 

Magento-iconMagento-training voor beginners

Magento is een webshopsysteem met oneindig veel mogelijkheden. Daarom geeft GJ-R voor dit systeem een tweedaagse training voor beginners. Na deze training kan je zelf je Magento-webshop beheren. Je leert hoe je producten moet toevoegen, hoe je de layout van je shop kunt veranderen en je krijgt handige tips over orderafhandeling.

Die training voor Magento-starters is wel iets voor mij >

searchZoekmachineoptimalisatietraining

Als je het woord tien keer achter elkaar foutloos kunt spellen, krijg je een appelflap. Voor de rest leer je tijdens deze cursus over indexatie, Pagerank en meta-teksten. Duik in een droomvlucht door de wondere wereld van Google Analytics en verken de jungle van SEO en linkbuilding. Tijdens de SEO-training van GJ-R maak je vooral kennis met de technieken en software die je kunt gebruiken voor het optimaliseren van je site. Na de training kan je zelf aan de slag met het verbeteren ervan.

Dat lijkt me wel interessant: Een training voor zoekmachines? > 

Pencil-iconCursus webredactie

Voor het web schrijf je anders dan voor papier. Leer in deze cursus meer over lezen op internet en hoe je lezers kunt helpen bij het zoeken naar informatie. Tijdens deze cursus besteed je vooral aandacht aan het structureren van je tekst en het opmaken ervan in HTML. Daarnaast besteedt GJ-R ook aandacht aan de do's en don'ts voor zoekmachines en schrijfstijlen die je beter kunt vermijden.

Ik wil wel leren schrijven voor internet >

HTML5-CSS3-iconsTraining HTML/CSS voor beginners

Als je geen idee heb wat de afkortingen hierboven betekenen is het tijd voor onze training. Tijdens deze trainingsdag voor beginners leer je meer over HTML-tags, CSS-classes en de combinatie van die twee. Je gaat direct aan de slag met het maken van je (eerste) eigen webpagina.

Ik wil meer weten over HTML en CSS >