website8
Websites & Webshops

Wij bouwen websites en webshops voor het MKB. Wij blinken uit in open source webdevelopment en maatwerk.

   
  Meer over webdevelopment »       

protection9
Updateservices

Om uw website veilig te houden en te voldoen aan de laatste standaarden bieden wij u onze updateservices.

    
    Meer over updateservices »        

teacher4
Cursussen & Trainingen

Wij geven trainingen en cursussen die te maken hebben met het beheren en onderhouden van websites.

  

 

      
        Meer over cursussen »               

GJ-R wenst je een sprankelend 2014!

Geschreven door GJ-R Webdevelopment op .

De champagne heeft geknald en heeft een knallende koppijn veroorzaakt, de oliebollen zorgen voor dezelfde tendens in de maag en de kerstpakketten liggen verspreid over de vloer en in keukenkastjes. Het is 2014 en GJ-R is er klaar voor. We willen graag onze klanten bedanken en kijken uit naar een groter GJ-R in 2014.

Even terugblikken: Een leerjaar

GJ-R ziet 2013 als een jaar vol met lessen. We hebben in het begin van het jaar te maken gehad met de overstap van een V.O.F. naar een B.V. Daar zaten een heleboel haken en ogen aan. Daarnaast leerden we samen met onze klanten over de risico's van het werken met verouderde software (ofwel, Joomla! 1.5). Verscheidene sites werden door GJ-R onthackt en extra beveiligd.

GJ-R leerde (blijkbaar) ook goed websites verkopen. We groeiden met 40% en we leerden dat dat nogal veel werk met zich meebrengt, vandaar de openstaande vacature voor een frontend developer.

5 Magento-shops gingen live, begin volgend jaar volgen er nog 2. 5 virtuemarts werden gemigreerd naar de nieuwste versie. Dik 10 websites werden gemigreerd van Joomla! 1.5 naar 2.5 of 3.1. Vele nieuwe klanten hebben ons gevonden; slechts enkelen gingen weg.

En vooruit kijken: 2014

GJ-R zit niet stil. In 2014 hebben we ontzettend veel plannetjes en we willen graag verder werken aan een professioneler bedrijf met een breed draagvlak. Wat bedoelen we daarmee? Eigenlijk dat we binnen GJ-R van elkaar gaan leren en proberen om wat minder persoonsafhankelijk te zijn. Het is voor onze klanten fijn om altijd iemand te hebben die hen kan helpen met een probleem, of dat nou gaat om programmeren, publiceren of paragraferen.

GJ-R wil ook graag beter worden in wat we doen. In 2014 leggen we de basis voor een eigen afdeling zoekmachineoptimalisatie en blijven we leren over plugins en extensies voor Joomla! en Magento. Ook willen we onze kennis gaan vergroten van Wordpress en Prestashop, zodat onze klanten wat meer kunnen kiezen.   

Bedankt klanten!

Wij zijn erg blij met de kansen die we in 2013 hebben gekregen en het vertrouwen van klanten die nieuw bij ons aanklopten, of steeds bij ons terugkwamen met extra werk. Bedankt!

In het speciaal bedanken wij

  • Aquapro
  • De tuinkassenkoningen
  • Wegwerpsigaret
  • Wil van Kerckhoven, ISACA, Leven in Aandacht, AVK en alle andere vaste klanten voor het in ons gestelde vertrouwen
  • Onze hosters: Byte, Linfosys en Real Websolutions
  • Onze aandeelhouders voor morele, bedrijfstechnische en financiele steun in roerige tijden.

Daarnaast herdenken wij Edwin Reimering, die zijn levenswerk bij ons in ontwikkeling achterliet.

Welkom terug in 2014

In 2014 is iedereen natuurlijk net zo welkom als in 2013. Hoewel we zachtjes groeien, proberen we het contact zo laagdrempelig en persoonlijk mogelijk te houden. Dus bel, mail, Skype, stuur brieven of een Whatsapp. Wij hebben er zin in!