website8
Websites & Webshops

Wij bouwen websites en webshops voor het MKB. Wij blinken uit in open source webdevelopment en maatwerk.

   
  Meer over webdevelopment »       

protection9
Updateservices

Om uw website veilig te houden en te voldoen aan de laatste standaarden bieden wij u onze updateservices.

    
    Meer over updateservices »        

teacher4
Cursussen & Trainingen

Wij geven trainingen en cursussen die te maken hebben met het beheren en onderhouden van websites.

  

 

      
        Meer over cursussen »               

Tuinkassenwinkel.nl, gestekt en gekweekt door GJ-R

Geschreven door GJ-R Webdevelopment op .

GJ-R bouwde voor Tuinkassenwinkel.nl een nieuwe Magento-webshop. We importeerden producten uit Virtuemart en zorgden dat de webwinkel er pico-bello uitzag. Zelf zijn we blij dat deze webshop(na een intensieve ontwikkelperiode) live is. Je kunt er direct je eigen tuinkas bestellen of onderdelen kopen voor de tuinkas die je al hebt.

Brrr...

Je hebt het misschien al gemerkt, de eerste nachtvorst doet zijn intrede en de plantjes in de tuin beginnen er steeds ongelukkiger uit te zien. Waar wij lekker 's nachts in bed kruipen, moeten onze groene gezellen zich schikken in een koude grond. De regen klettert ongehinderd op hun bladeren en voor je het weet zijn ze weer bedekt onder de sneeuw.

Niet als het aan tuinkassenwinkel ligt!

Want met een kas van tuinkassenwinkel zet je de bloemetjes namelijk binnen en hou je ze lekker warm. In de volledig vernieuwde webshop bestel je online kassen en alles wat met kassen te maken heeft. Kweektafels, bodemverwarming, plankendragers en nog veel meer.

Wat deed GJ-R voor Tuinkassenwinkel.nl?

Onze chef webredactie doe wel eens pogingen met het kweken van kalebassen, maar die hebben deze herfst niet overleefd. Daarom kweekt GJ-R voornamelijk webshops en websites. De webshop van tuinkassenwinkel werd gezaaid in een Magento Contentmanagementsysteem, met een aangepast Magento-template. GJ-R zorgde er vooral voor dat het makkelijker werd om een kas te bestellen. Waar tuinkassenwinkel eerst voor iedere kasafmeting een apart product had, is de afmeting nu een optie. Je selecteert de maat en de prijs verandert automatisch mee. Verschillende extra opties (zoals afwatering, lengte en extra plankendragers of kweektafels) hebben een afbeelding gekregen. Je ziet dus direct wat voor producten je extra bij je kas bestelt.

De mails en de winkelwagen (OneStepCheckout) werden opgemaakt en natuurlijk zorgen we er ook voor dat er netjes met iDeal betaald kon worden. Hiervoor maakten we gebruik van Mollie.

De finishing touch

Naast het inrichten van de shop, werd er een nieuwe slider op de voorpagina geplaatst en werd tuinkassenwinkel.nl aangemeld bij google shopping. De crew van tuinkassenwinkel maakte zelf nieuwe categorieën aan en vulde de producten. Het fotomateriaal werd uitgezocht, de laatste letterkleuren werden aangepast en na het redirecten van de belangrijkste oude urls (voor de zoekmachines) kon de knop om. Onze partner Creative Circle gaat hard aan de slag om deze winkel helemaal zoekmachinevriendlijk te krijgen en GJ-R denkt eens na over een eigen groentenkasje. Binnenkort in onze eigen webshop: biologische sla en zoete rode puntpaprika's.  

Bekijk het resultaat op tuinkassenwinkel.nl